Over ons bedrijf

Een overlijden?
Graag stellen wij gratis ons Funerarium ter beschikking bij het verzorgen van de uitvaart.

John en Lydia Verniers - Jossa

Wij begeleiden u in moeilijke dagen.

In funerarium Verniers-Jossa in Gent kunt u uw dierbaren een laatste groet brengen.

In funerarium Verniers-Jossa in Gent kunt u uw dierbaren een laatste groet brengen.

Afscheid nemen in stijl met Verniers-Jossa Begrafenisonderneming

Al meer dan 30 jaar staat Verniers-Jossa Begrafenisonderneming te Gent in voor een waardig afscheid van al uw dierbare naasten. Wij trachten steeds alle uitvaartwensen optimaal te vervullen, rekening houdend met uw budget.

 

Onze begrafenisonderneming streeft ernaar om uw zorgen omtrent de organisatie van de begrafenis zoveel mogelijk te verlichten. Zo heeft u de tijd om het verlies van een naaste te verwerken. U kunt bij ons zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 terecht. Niet alleen om de uitvaart te verzorgen, maar ook om u te steunen tijdens deze moeilijke periode in uw leven. Wij stellen ons funerarium dan ook gratis voor u ter beschikking, zodat u en uw naaste omgeving een laatste groet kunnen brengen aan de overledene.

 

Wij verzorgen niet alleen de uitvaart zelf. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u bij ons funerarium ook aankloppen voor de volgende diensten:

 

  • Lijkverzorging
  • Verkoop van kisten, urnen en grafzerken
  • Verkoop van zijden bloemen en echte bloemen (op bestelling)
  • Het afhalen van de overledene (deze service is kosteloos)
  • Het vervoer van de overledene in onze ceremoniewagen tijdens de rouwstoet
  • Uitvaartverzekeringen
  • Drukwerken

 

Een uitvaart regelen is geen gemakkelijk proces. Wij staan u bij voor, tijdens en na de begrafenis, zodat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt en in alle sereniteit afscheid kunt nemen. Heeft u nog vragen? Bezoek onze website of neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar voor iedereen in heel Vlaanderen. Spreekt u geen Nederlands? Wij helpen u ook graag in het Engels, Frans of Spaans verder.